Nieuw Wij

Hoe ziet een samenleving eruit waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging? Welke ingrediënten horen in een ‘nieuw wij’ dat mensen met elkaar verbindt en onderlinge verschillen vruchtbaar maakt? Nieuw Wij is het grootste interculturele en levensbeschouwelijke platform in Nederland.

Nieuw Wij heeft twee hoofdactiviteiten:

  1. Het onderhouden van multimediale online platform www.nieuwwij.nl waarin een schat aan artikelen, interviews, video’s en informatie te vinden is over het leggen van verbindingen tussen verschillende groepen in de maatschappij.
  2. Het uitvoeren van educatieve projecten en adviesdiensten over diversiteit en de dilemma’s in een cultureel en levensbeschouwelijk diverse samenleving. 

Mijn werk

Enis Odaci

Programmaleider
Communicatie

Als programmaleider bij Nieuw Wij zijn dit mijn hoofdtaken:

  • journalistiek platform www.nieuwwij.nl beheren
  • verdienmodellen ontwikkelen
  • samenwerken met strategische partners
  • professionalisering van redactieteam
  • hoogwaardige interviews schrijven
  • unieke online projecten ontwikkelen

De thema's

Nieuw Wij zal de komende jaren met drie centrale thema’s de verschillen verbinden. Ik zal als Programmaleider Communicatie samen met een team geïnspireerde collega’s verdieping, verbreding en samenwerking in het land zoeken. Ik geef daar vooral via journalistieke projecten en strategische samenwerkingsverbanden invulling aan. Bezoek dus snel www.nieuwwij.nl (…natuurlijk rijmt dat!)

Super
Diversiteit

Nieuwe
Netwerken

Waardengedreven
Samenleving

CONTACT

Koolzaadstraat 2
7552 ER Hengelo
Tel: 0627074046
info@enisodaci.nl
Copyright 2019 © Enis Odaci